J. van Wessem - Verdachte voorzetten

Schrijver:
Titel: Verdachte voorzetten
ISBN: 9789043909822
Uitgever: Tirion Sport
Bijzonderheden: Als nieuw
Prijs: € 3,00
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Het internationale clubvoetbal is in de afgelopen twintig jaar in een stroomversnelling geraakt. Clubs werden zakelijke ondernemingen en toernooien financi goudmijnen. De verandering van de oude Europa Cup in de Champions League droeg ertoe bij dat deelname aan dit toernooi voor de topclubs geen sportieve eer meer is maar een economische noodzaak, Winnen is geen doel meer maar een verplichting. De belangen zijn zo groot geworden dat er steeds meer sprake is van corruptie en manipulatie in het voetbal.
Jurriaan van Wessem onderzocht deze ontwikkeling en verhaalt in dit boek over omkooppraktijken, doorgestoken lotingen, gemanipuleerde berichtgeving en een feodaal stelsel waarbij topclubs niet alleen sportief maar ook economisch de dienst uitmaken en ondertussen steeds sterker en rijker worden. Er is in Verdachte-affaire, waarbij onderzoekers via afgeluisterde telefoongesprekken op het spoor kwamen van een ingenieus geconstrueerd netwerk van bondsbestuurders, scheidsrechters en clubofficials.
Jurriaan van Wessem (1960) is ruim twintig jaar actief als sportjournalist in Nederland, Itali n Frankrijk. In zijn functie als eindredacteur van het maandblad Elf en daarna als verslaggever en producer van de tv-zender Eurosport maakte hij de ontwikkelingen in het internationale clubvoetbal van nabij mee. Van Wessem schreef onder meer Midzomernacht in Hamburg over de overwinning van Oranje op het EK'88.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.