E. Koopman - De ritselaars van Havana

Schrijver:
Titel: De ritselaars van Havana
ISBN: 9789057590276
Uitgever: Podium
Bijzonderheden: Goed - gebruikssporen
Prijs: € 2,50
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
De Cubanen wachten eigenlijk maar op één ding: de dood van Fidel Castro. Ondertussen scharrelen ze naar voedsel op de zwarte markt, doen pogingen het land uit te komen en applaudisseren gedwongen mee voor de restanten van de eens zo veelbelovende Revolutie. De geheime dienst is doorgedrongen tot in elke vezel van de maatschappij, angst en onderling wantrouwen regeren.

De ritselaars van Havana is het persoonlijke verhaal van journalist Edwin Koopman. Hij vertrekt naar Cuba om er een bekende dissident te interviewen, maar raakt gaandeweg verstrikt in een web van geheimzinnige ontmoetingen en zijn eigen toenemende paranoia. Net als hij denkt dat hem niets zal gebeuren, wordt hij opgepakt?
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.