Freerk Ykema - Rots en Water Praktijkboek

Schrijver:
Titel: Rots en Water Praktijkboek
ISBN: 9789066657380
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij SWP
Bijzonderheden: 2dehands - Als Nieuw / Paperback / 2de druk / 2006 / 189 pagina's / Nederlands / 9789066657380
Prijs: € 89,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Over het algemeen zijn jongens energieker en beweeglijker dan meisjes en vinden zij het moeilijker om emoties en datgene wat hen beweegt in woorden uit te drukken. Deze verschillen hebben mede een biologisch-neurologische achtergrond en worden vaak versterkt door de manier waarop jongens en meisjes worden opgevoed en onderwezen, en ook verder door de maatschappij tegemoet worden getreden.

Het 'Rots en Water'-programma stelt zich ten doel jongens bij te staan in het ontdekken van hun eigen kwaliteit en richting; het leren beheersen, vergroten en richten van de eigen kracht en hen met begrip, respect en gevoel te leren omgaan met zichzelf en de mensen om hen heen.

Omdat jongens zo energiek en daadkrachtig zijn, en in de regel meer moeite hebben om zich in woorden uit te drukken, is gekozen voor een psychofysieke werkwijze. Dit betekent dat vaardigheden op de eerste plaats via fysieke oefeningen worden aangeboden, waarna een transfer wordt gemaakt naar sociale en mentale vaardigheden. Beginnend vanuit een sterke, fysieke basis wordt zo de weg ingezet die leidt tot zelfkennis en het inzicht dat mensen op velerlei manier met elkander verbonden zijn.

Dit Praktijkboek bevat dertien gedetailleerd beschreven lessen en lesmateriaal, met talrijke instructieve foto's en lesbrieven. Daarnaast is het Basisboek verschenen, Het 'Rots en Water'-perspectief', (ISBN 978 90 6665 458 7) waarin Freerk Ykema de methodiek van de psychofysieke training beschrijft en het programma theoretisch onderbouwt.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Freerk Ykema - Rots en Water Praktijkboek