Boone Marc - Groei- en leerlijnen in de kleuterschool

Schrijver:
Titel: Groei- en leerlijnen in de kleuterschool
ISBN: 9789030108764
Uitgever: Plantyn
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 47,65
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Groei- en leerlijnen in de kleuterschool in het kort Voor elk ontwikkelingsaspect de geëigende leerlijnen Direct bruikbare praktijktips Zorgverbredend werken (GOK) Drieluik met Kleuters met extra zorg en Steek je kleuterklas in een nieuwe jas! Perfect bruikbaar in het buitengewoon basisonderwijs Kleuterleid(st)ers vragen een gevarieerd en hiërarchisch opgebouwd aanbod van opvoedings- en leerinhouden voor hun kleuters. Dit boek geeft per leeftijdscategorie voor elk ontwikkelingsaspect de geëigende leerlijnen. Zo weten kleuterleid(st)ers precies welke doelen ze voor hun kleutergroep minimaal moeten nastreven. Minimaal… want dit bronnenboek wil geen keurslijf zijn van te volgen ontwikkelingslijnen. Integendeel, de creativiteit van de kleuterleid(st)er én de inbreng van kleuter zelf krijgen een volwaardige plaats. Daarbij blijft het uitgangspunt altijd het bevattings- en voorstellingsvermogen van de kleuter. De groei- en leerlijnen in dit boek bieden houvast en zekerheid, zowel voor leerkrachten die hun eerste passen in het (kleuter)onderwijs zetten, als voor de meer ervaren leerkracht, ongeacht de toegewezen leeftijdsgroep(en). De concrete leerlijnen zijn bovendien voorzien van talloze direct bruikbare praktijktips en staan borg voor een zorgverbredende aanpak in het kader van gelijke onderwijskansen (GOK). Het boek is ook perfect bruikbaar in het buitengewoon basisonderwijs. Deze publicatie vormt een perfect tweeluik met Kleuters met extra zorg van dezelfde auteur.

In het boek wordt vermeld dat u een aantal modellen en lijsten gratis van de Plantyn-website kunt downloaden. U vindt deze bestanden bij het tabblad ’Bijlagen’.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Boone Marc - Groei- en leerlijnen in de kleuterschool