Carlos Ruiz Zafon, Lucia Graves - Shadow Of The Wind, The / Dru

Schrijver:
Titel: Shadow Of The Wind, The / Druk 1
ISBN: 9780752859545
Uitgever: Orion Publishing Group
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek 'Shadow of the Wind' (in het Spaans 'La sombra del viento') is geschreven door de Spaanse auteur Carlos Ruiz Zafón en vertaald naar het Engels door Lucia Graves. Het is het eerste deel van de 'Cemetery of Forgotten Books' serie.

Het verhaal speelt zich af in het Barcelona van de jaren 1940, in de nasleep van de Spaanse Burgeroorlog. Het begint wanneer een jongen genaamd Daniel Sempere door zijn vader wordt meegenomen naar een geheime bibliotheek genaamd het Kerkhof der Vergeten Boeken. Daar mag hij één boek uitkiezen om te redden van de vergetelheid. Daniel kiest een boek genaamd 'The Shadow of the Wind' van een mysterieuze schrijver genaamd Julian Carax.

Daniel raakt geobsedeerd door het boek en gaat op zoek naar meer informatie over de schrijver. Maar hij ontdekt al snel dat er bijna geen informatie over Carax te vinden is en dat al zijn boeken systematisch worden vernietigd. Daniel wordt meegesleept in een gevaarlijk avontuur terwijl hij probeert de waarheid over Carax te achterhalen en zijn boeken te beschermen.

Terwijl Daniel dieper graaft, ontdekt hij een web van geheimen, verraad en tragedie. Hij komt in contact met een reeks kleurrijke personages, waaronder de mysterieuze en gevaarlijke inspecteur Fumero, de verleidelijke en enigmatische Clara en de eigenzinnige boekhandelaar Fermín Romero de Torres. Samen ontrafelen ze het verhaal van Julian Carax, dat verweven is met liefde, wraak en duistere geheimen.

'Shadow of the Wind' is een meeslepende en mysterieuze roman die de lezer meeneemt naar het Barcelona van de jaren 1940. Het combineert elementen van historische fictie, mysterie en romantiek om een intrigerend verhaal te creëren. Carlos Ruiz Zafón's levendige en beeldende schrijfstijl brengt de stad en zijn personages tot leven, waardoor de lezer zich volledig onderdompelt in de sfeer van het verhaal.

Het boek verkent ook thema's als de kracht van boeken en literatuur, de zoektocht naar identiteit en de impact van het verleden op het heden. Het is een eerbetoon aan de magie van het geschreven woord en de kracht van verhalen om levens te veranderen.

'Shadow of the Wind' was een internationale bestseller en werd geprezen om zijn meeslepende verhaal, complexe personages en prachtige beschrijvingen van Barcelona. Het is een boek dat zowel literaire fictie liefhebbers als liefhebbers van mysteries en historische romans zal aanspreken.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Carlos Ruiz Zafon, Lucia Graves - Shadow Of The Wind, The / Druk 1