Michiel van Geloven - Alle therapeuten gehad?

Schrijver:
Titel: Alle therapeuten gehad?
ISBN: 9789088505140
Uitgever: Swp, Uitgeverij B.V.
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 11,95
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Meer dan 1 miljoen Nederlanders hebben last van gezondheidsklachten waarvoor geen lichamelijke oorzaak gevonden kan worden. Denk aan nekpijn, hoofdpijn, rugpijn, whiplash, chronische vermoeiheidssyndroom, duizeligheid, spierreuma (fibromyalgie), hyperventilatie of prikkelbare darm. Deze (stress)klachten worden ook wel SOLK genoemd: Somatisch Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klachten. SOLK-patiënten gaan vaak van de ene dokter naar de andere therapeut.

In veel gevallen kan psychosomatische therapie bij deze klachten een echte uitweg bieden. In dit boek maken we kennis met deze therapie en het duurzame resultaat dat hiermee bereikt wordt.

In Alle therapeuten gehad? wordt Kristel gevolgd, een vrouw die een whiplash oploopt met blijvende pijnklachten en uitvalverschijnselen. Kristel krijgt gedurende tien jaar te maken met uiteenlopende behandelingen, die niet duurzaam blijken te zijn. Totdat de huisarts haar doorverwijst naar een psychosomatische therapeut.

Het verhaal van Kristel wordt afgewisseld met korte theoretische analyses, verklaringen en de relatie naar de uiteindelijke oplossing. Tevens wordt een belangrijke rekensom gemaakt: wat heeft het traject haar en de maatschappij gekost.

Dit is een boek dat niet alleen iedereen met SOLK zou moeten lezen, maar zeker ook huisartsen, arbo-artsen en behandelaars. Michiel van Geloven schreef verschillende boeken over actuele thema's in de gezondheidszorg. Alle therapeuten gehad? kwam tot stand in nauwe samenwerking met professionals uit de zorg.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Michiel van Geloven - Alle therapeuten gehad?