Onbekend - De Graal en het Rozenkruis

Schrijver:
Titel: De Graal en het Rozenkruis
ISBN: 9789067322782
Taal: Nederlands
Uitgever: Rozekruis Pers
Bijzonderheden: 2dehands - Als Nieuw / Paperback / 1ste druk / 2002 / 89 pagina's / Nederlands / 9789067322782
Prijs: € 14,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In dit Crystaldeeltje vindt de lezer niet alleen de westerse legenden van Parcival en de graalridders van Koning Arthurs tafelronde, maar bijvoorbeeld ook de Perzische legende van Kay Chosrou en de Schaal van Yamshid 'die het universum weerspiegelt', of de middeleeuwse Russische legende van Vsevolod, die graalkoning wordt van de onzichtbare stad Kitesj.
De vele graallegenden duiden alle op het credo van de hedendaagse rozenkruisers: het mysterie van de graal is een innerlijk proces, op het hoogste niveau dat de ziel kan bereiken.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Onbekend - De Graal en het Rozenkruis