Konrad Dietzfelbinger - Rozenkruisers toen en nu

Schrijver:
Titel: Rozenkruisers toen en nu
ISBN: 9789067321990
Taal: Nederlands
Uitgever: Rozekruis Pers
Bijzonderheden: 2dehands - Als Nieuw / Paperback / 1ste druk / 1998 / 158 pagina's / Nederlands / 9789067321990
Prijs: € 14,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dat er in de 17de eeuw in Europa een Broederschap van het Rozenkruis heeft bestaan, is de meeste mensen niet onbekend. Van het feit dat er in onze tijd eveneens sprake is van een groep mensen die zich Rozenkruisers noemen, is men veelal niet op de hoogte.

Deel 6 van de Crystalserie wil, in een aantal artikelen, voor de mensen van nu verschillende aspecten van leer en praktijk van de historische én van de thans levende Rozenkruisers belichten.

Zo wordt o.a. verklaard waar het begrip Rozenkruis voor staat. De 17de eeuwse broederschap wordt in haar tijd gesitueerd en een begrip als Trigonum Igneum, de vurige driehoek, een sleutel voor de dagelijkse spirituele levenspraktijk van de Rozenkruisers, krijgt uitgebreid aandacht. Tevens komen sleutelfiguren binnen zowel de klassieke (Johann Valentin Andreae) als de actuele beweging (Jan van Rijckenborgh) voor het voetlicht.

In de Crystalserie geeft de Rozekruis Pers teksten uit die de zoekende mens tot steun kunnen zijn op zijn spirituele Pad. In dit licht kan ook dit deel, waarin duidelijk wordt wat Rozenkruisers zijn en wat de verbindende schakel vormt tussen Rozenkruisers toen en nu, beschouwd worden.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Konrad Dietzfelbinger - Rozenkruisers toen en nu