Stephen King - Under the Dome 1 Gevangen

Schrijver:
Titel: Under the Dome 1 Gevangen
ISBN: 9789021018447
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 17,00
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Under the Dome is een spannende roman geschreven door de bekende Amerikaanse auteur Stephen King. Het boek is het eerste deel van de Under the Dome-trilogie en werd voor het eerst gepubliceerd in 2009.

Het verhaal speelt zich af in het kleine stadje Chester's Mill, gelegen in Maine. Op een ogenschijnlijk normale dag wordt het stadje plotseling volledig afgesloten van de buitenwereld door een enorme, onzichtbare koepel. De inwoners van Chester's Mill zitten gevangen onder deze mysterieuze koepel, zonder enige mogelijkheid om te ontsnappen.

Terwijl de inwoners proberen te begrijpen wat er is gebeurd en hoe ze kunnen overleven, ontstaan er al snel spanningen en conflicten binnen de gemeenschap. De koepel heeft namelijk niet alleen fysieke gevolgen, maar ook psychologische en sociale impact op de mensen die gevangen zitten. De spanningen lopen hoog op en er ontstaat een machtsstrijd tussen verschillende groepen inwoners.

Het verhaal volgt een breed scala aan personages, elk met hun eigen achtergrond en persoonlijke problemen. Er is bijvoorbeeld Dale Barbara, een voormalig militair die vastbesloten is om de waarheid achter de koepel te ontdekken en de inwoners te helpen. Aan de andere kant is er Big Jim Rennie, een corrupte politicus die de kans grijpt om zijn macht te vergroten en de controle over de stad over te nemen.

Terwijl de dagen verstrijken en de situatie steeds nijpender wordt, worden de inwoners geconfronteerd met talloze uitdagingen. Ze moeten vechten tegen voedseltekorten, ziektes en de groeiende paranoia binnen de gemeenschap. Ondertussen blijft de vraag waarom de koepel er is en hoe ze eruit kunnen ontsnappen onbeantwoord.

Under the Dome is een meeslepende thriller die de lezer meeneemt in een beklemmende en claustrofobische wereld. Stephen King weet als geen ander de psychologie van zijn personages te doorgronden en de spanning op te bouwen. Het boek is een mix van horror, sciencefiction en drama, met een vleugje bovennatuurlijke elementen.

Met zijn kenmerkende schrijfstijl weet King de lezer te boeien en te verrassen. Hij creëert levendige personages en beschrijft gedetailleerd de gevolgen van de koepel op zowel individuen als de gemeenschap als geheel. Het boek onderzoekt ook thema's als macht, corruptie en de dunne lijn tussen goed en kwaad.

Under the Dome is een meeslepende pageturner die fans van Stephen King zeker zal bekoren. Het boek is een meesterwerk van suspense en psychologische spanning, dat de lezer tot de laatste pagina in zijn greep houdt.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Stephen King - Under the Dome 1 Gevangen