Anouk depuydt - Verbondenheid als antwoord op 'de-link-wentie'

Schrijver:
Titel: Verbondenheid als antwoord op 'de-link-wentie' ?
ISBN: 9789033448263
Uitgever: Uitgeverij Acco C.V.
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 18,35
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Verbondenheid als antwoord op 'de-link-wentie' ? 1e druk is een boek van Anouk depuydt uitgegeven bij Uitgeverij Acco C.V.. ISBN 9789033448263

Reeds vanaf de basisschool worden leerkrachten en directies geconfronteerd met allerlei vormen van respectloos gedrag. De onderwijswereld, maar ook ouders en andere opvoeders voelen zich in toenemende mate aangesproken om dergelijke vormen van probleemgedrag te helpen voorkomen. De laatste jaren worden tal van preventieprojecten ontwikkeld die hierop inspelen. Dit cahier verkent het spoor van de fundamentele preventie. Om te komen tot een grondigere aanpak met een duurzaam en breedsporig effect wordt het probleemgedrag in een ruimere context geplaatst. De groei naar respectvol gedrag vraagt om krachtige wortels in een gezonde bodem. Daarom is het belangrijk te investeren in de kwaliteit van het schoolklimaat, de schoolcultuur en -(infra)structuur, de schoolomgeving en de ruimere samenleving. Hierbij wordt gewerkt aan verbondenheid als antwoord op 'de-link-wentie' (het ontbreken van een band). Dit unieke preventiemodel werd in 1997 genomineerd voor de European Crime Prevention Award. Sindsdien is het concept 'verbondenheid' internationaal de inspirator voor vele initiatieven op het brede terrein van opvoeding in het gezin of leefgroep en basis- en middelbaar onderwijs.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Anouk depuydt - Verbondenheid als antwoord op 'de-link-wentie' ?