Gaastra-Leven, Gabriela, Gaastra, Reint - 1 Hun leven, hun lief

Schrijver:
Titel: 1 Hun leven, hun liefde, hun missie
ISBN: 9789081726030
Taal: Nederlands
Uitgever: Follow Your Heart Publishing
Bijzonderheden: 2015, 216pp, paperback. COMPLETE NIEUWSTAAT
Prijs: € 8,15
Verzendkosten: € 3,85 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting
Gabriela Gaastra-Levin heeft door middel van haar mediumschap een sterk contact met het paar Maria Magdalena en Jezus ontwikkeld. De spirituele meesters hebben haar uitgenodigd voor een openhartige inkijk in hun betekenisvolle leven tweeduizend jaar geleden. Zij wenden hun levenservaringen aan om de lezer in een diepgaand ontwikkelingsproces te brengen. Het beeld over hen zal door dit eerste deel uit een serie over hun leven en werk sterk veranderen. Maria Magdalena en Jezus delen met ons de spirituele lessen uit hun leven, uit hun relatie en uit hun werk. Ze blikken terug op hun vorige levens op Aarde en beschrijven hun incarnatieproces en geboorte. Ze vertellen wat ze hebben meegemaakt als kinderen, gezinsleden, verliefden, ouders en als spiritueel leiders. Ook is er aandacht voor de uitgebreide educatie van Jezus in Egypte, hun gezamenlijke reis naar Alexandrië, hun beider doop in de Jordaan en het doen van wonderen. Ze leggen uit hoe ze hun leer over de 'Goddelijkheid van de mens' hebben ontwikkeld en wat ze aan leringen in de wereld hebben neergezet. Ook hun dilemma's en moeilijke momenten passeren de revue. Maria Magdalena en Jezus vragen ons om oude aannames over hen en het menszijn voorgoed los te laten. Daarbij zijn de meesters erop uit om een 180 graden-verandering in het bewustzijn van de mens te bewerkstelligen om los te komen van de 'oerzelfveroordeling', de veroordeling van de keuze om mens te zijn, om zo te komen tot het activeren van de 'multidimensionale Goddelijke mens' op Aarde die we in wezen allemaal zijn.
Verder lezen

de liefdevolle uit Hoogezand

particulier

Logo de liefdevolle

BEZIE OOK UW SPAMBOX AUB
Ik ben heel lang een verkoper geweest op bol.com onder de naam van "de liefdevolle" en nu dus alhier op boekwinkeltjes.
Bezoekers uit België dienen rekening te houden dat boekverzending duurder is. Met DPD kost het 8,15€ pakketpost.
COMMUNICEER AUB. PAS NA BETALING WORDT HET BESTELDE OPGESTUURD. VERNEEM IK BINNEN 4 WERKDAGEN NIETS VAN U DAN NEEM IK AAN DAT U GEEN INTERESSE MEER HEEFT EN WORDT DE BESTELLING GEANNULEERD.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Gaastra-Leven, Gabriela, Gaastra, Reint - 1 Hun leven, hun liefde, hun missie Gaastra-Leven, Gabriela, Gaastra, Reint - 1 Hun leven, hun liefde, hun missie Gaastra-Leven, Gabriela, Gaastra, Reint - 1 Hun leven, hun liefde, hun missie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij de liefdevolle

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met de liefdevolle
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en de liefdevolle een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van de liefdevolle vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • de liefdevolle kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.