D. Palmer - Zeven Miljoen Jaar

Schrijver:
Titel: Zeven Miljoen Jaar
ISBN: 9789020965223
Uitgever: Terra - Lannoo, Uitgeverij
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 10,40
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek dat het hele verhaal van onze afstamming vertelt. Dankzij recente vondsten en nieuw DNA-onderzoek raakt de stamboom van de mens immers steeds meer in detail ingevuld. De nieuwste bevindingen van de wetenschap, samengebracht in een toegankelijk en vlot leesbaar boek Een overzicht van zeven miljoen jaar evolutiegeschiedenis, vertaald in samenwerking met het populair-wetenschappelijke tijdschrift EOS
De evolutie van de mens is een van de meest fascinerende raadsels ooit. De voorbije tweehonderd jaar zijn de fossiele resten gevonden van maar liefst twintig verschillende voorouders van de mens. Dankzij deze ontdekkingen, verbeterde dateringsmethoden en nieuwe technologieën zoals het DNA-onderzoek raakt de stamboom van de mens steeds meer in detail ingevuld. Maar de kennis daarvan ligt grotendeels verspreid in weinig toegankelijke wetenschappelijke publicaties. In dit boeiende verhaal brengt Douglas Palmer bijeen wat we vandaag weten over de evolutie van de mens. Liggen onze wortels in Afrika, Azië of Europa? Hoe nauw zijn we nu eigenlijk verwant aan de mensapen en de neanderthalers? Wie waren Lucy, het Taung-kind en de Nariokotome-jongen? En wie liet zijn geheimzinnige voetstappen achter in Laetoli? Op meeslepende wijze neemt Douglas Palmer ons mee in de voetsporen van legendarische wetenschappers als Charles Darwin en Louis en Richard Leakey, op zoek naar onze diepste wortels.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

D. Palmer - Zeven Miljoen Jaar