Stephen King - Donkere Toren 1 Scherpschutter

Schrijver:
Titel: Donkere Toren 1 Scherpschutter
ISBN: 9789024547913
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 5,95
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek 'Donkere Toren 1: Scherpschutter' is het eerste deel van de epische fantasyreeks 'De Donkere Toren' geschreven door Stephen King. Het verhaal speelt zich af in een post-apocalyptische wereld waarin de laatste overlevenden vechten om te overleven.

De hoofdpersoon van het verhaal is Roland Deschain, een scherpschutter en de laatste van een uitstervend ras van revolvermannen. Roland is vastbesloten om de Donkere Toren te bereiken, het centrum van alle werelden, en zo de wereld te redden. Hij wordt achtervolgd door zijn aartsvijand, de mysterieuze Man in het Zwart, die er alles aan doet om Roland te stoppen.

Het verhaal begint met Roland die door een desolate woestijn reist, op zoek naar aanwijzingen over de Donkere Toren. Onderweg ontmoet hij verschillende personages, waaronder Jake Chambers, een jongen uit onze wereld die per ongeluk in de wereld van Roland terechtkomt. Samen gaan ze op een gevaarlijke reis door verschillende werelden en dimensies, waarbij ze worden geconfronteerd met vreemde wezens, gevaarlijke situaties en hun eigen innerlijke demonen.

Terwijl Roland en Jake hun reis voortzetten, worden ze geconfronteerd met verschillende obstakels en uitdagingen. Ze moeten vechten tegen vijandige wezens, zoals mutanten en demonen, en worden geconfronteerd met de duistere krachten die de wereld bedreigen. Ondertussen onthult het verhaal ook stukje bij beetje de achtergrond van Roland en zijn zoektocht naar de Donkere Toren.

Stephen King weeft een meeslepend en complex verhaal in 'Donkere Toren 1: Scherpschutter'. Hij combineert elementen van fantasy, sciencefiction en westerns om een unieke wereld te creëren. Het boek zit vol met spannende actiescènes, intrigerende personages en onverwachte wendingen. King's kenmerkende schrijfstijl zorgt ervoor dat de lezers zich volledig kunnen onderdompelen in de wereld van Roland en zijn zoektocht naar de Donkere Toren.

'Donkere Toren 1: Scherpschutter' is een meeslepend en avontuurlijk boek dat zowel fans van Stephen King als liefhebbers van fantasy zal aanspreken. Het is het begin van een epische reis die de lezers meeneemt naar verschillende werelden en dimensies, terwijl ze samen met Roland vechten voor het behoud van de wereld. Het boek is een perfecte introductie tot de wereld van de Donkere Toren en zal de lezers zeker verlangen naar meer.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Stephen King - Donkere Toren 1 Scherpschutter