Dharma - Chinese geneeskrachtige planten

Schrijver:
Titel: Chinese geneeskrachtige planten
ISBN: 9789060303160
Uitgever: Synthese Uitgeverij B.V.
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 14,50
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
In dit boek worden ruim 300 geneeskrachtige planten behandeld, die in China volgens de traditionele geneeskunde sinds eeuwen worden toegepast. In het bijzonder werden die planten opgenomen, die ook elders als geneeskrachtig bekend zijn en de mens tevens als voedsel of producent van plantaardige stoffen van nut zijn. Deze planten werden ook uitgekozen omdat er wetenschappelijke gegevens over hun effectiviteit in het laboratorium, in de kliniek of in de praktijk bekend zijn. Uiteraard is het eveneens de moeite waard te weten of deze planten en hun actieve bestanddelen ook in het Westen als geneesmiddelen bekend staan, als farmaceutisch produkt of als patent.
Menigmaal wordt de Chinese receptuur aangegeven, die voornamelijk ontleend is aan het Chinese Blotevoetendokters Handboek. Ofschoon deze receptuur als veilig en effectief mag worden beschouwd, ligt het niet in de bedoeling dat Chinese geneeskrachtige planten voor zelf-mcdicatic wordt gebruikt. Het toepassen van geneeskrachtige kruiden berust op kennis van de juiste planten en van de juiste diagnose. Een goede voorlichting is hierbij gewenst, namelijk van zowel een bevoegde arts als van een krui- denkundige.
De behandelde planten zijn alfabetisch volgens hun wetenschappelijke soortnaam vermeld. Zij werden tevens aangevuld met de bijbehorende Chinese en/of volksnamen in andere landen
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dharma - Chinese geneeskrachtige planten