Th. Niemeijer - GEESTELIJKE VERLEIDING IN DE EINDTIJD

Schrijver:
Titel: GEESTELIJKE VERLEIDING IN DE EINDTIJD
ISBN: 9789064511486
Uitgever: Uitgeverij Johannes Multimedia
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 4,75
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
In de rede over de laatste dingen vertelt de Here Jezus Zijn discipelen over de dingen die in de eindtijd een belangrijke rol zullen spelen. Als eerste noemt Hij in deze rede de verleidingen, waarvoor Hij de discipelen waarschuwt, maar ook ons! Het gaat om een persoonlijke waarschuwing, die we ons ter harte moeten nemen, want velen zullen verleid worden (Matt. 24:4-5 en 11).
Ds. Niemeijer geeft seminars over dit onderwerp. Als Zoeklicht achten we dit van dermate belang, dat we er een boekje over hebben samengesteld, waarin veel ruimte voor eigen aantekeningen is opgenomen.

Wat wordt er zoal behandeld? Dit boekje gaat in op de oorsprong van de verleiding, de werkwijze van de verleider, maar ook op de uitwerking, het doel en het werkterrein van de verleiding. Het gaat in op theologische, maartschappelijke, morele, godsdienstige, wetenschappelijke, medische en occulte verleidingen. Maar ook op hoe onze houding ten opzichte van de verleidingen moet zijn. Hoe onderkennen we ze..., Bijbelkriteik, gezagsondermijning van de Bijbel, godsverduisering en geloofsafval komen aan de orde. En wat te denken van charsimatische verleidingen? Er wordt ingegaan op de leer van de Heilgie Geest. Onderwerpen als doop, vervulling, zalving met de Heilige Geest worden behandeld, maar ook gaven, tekengaven, spreken in vreemde talen en gaven van genezing.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Th. Niemeijer - GEESTELIJKE VERLEIDING IN DE EINDTIJD