Joanneke Vandernagel, Marion Kiewik - Iedereen gebruikt toch?

Schrijver:
Titel: Iedereen gebruikt toch?
ISBN: 9789461050113
Uitgever: Boom
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 27,85
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Alcohol en drugs passen niet meteen in ons beeld van mensen met een verstandelijke beperking. Toch komt ook bij deze groep alcohol- en drugsgebruik steeds vaker voor. Bovendien zijn voor mensen met een (lichte) verstandelijke beperking de gevolgen van problematisch gebruik vaak ernstiger dan voor mensen zonder een verstandelijke beperking.
In 'Iedereen gebruikt toch?' komen de specifieke problemen van deze dubbelediagnosedoelgroep aan de orde. De auteurs hebben jarenlange ervaring in de hulpverlening aan cliënten met een (lichte) verstandelijke beperking en verslaving. Dit boek biedt niet alleen een stevig theoretisch fundament, maar geeft ook veel aandacht aan de praktijk, met casussen, tips en werkbladen. Het boek is geschreven voor professionals die werkzaam zijn in de gehandicapten- en /of verslavingszorg.
Joanneke van der Nagel (psychiater), Marion Kiewik (orthopedagoog generalist) en Robert Didden (gzpsycholoog) werken in de verslavingszorg, verstandelijk gehandicaptenzorg en SGLVG-zorg. Daarnaast doen ze wetenschappelijk onderzoek naar verslaving en bijkomende problematiek bij mensen met een verstandelijke beperking.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Joanneke Vandernagel, Marion Kiewik - Iedereen gebruikt toch?