Henk Poot - In de schuilplaats van de Allerhoogste

Schrijver:
Titel: In de schuilplaats van de Allerhoogste
ISBN: 9789085202851
Uitgever: Jongbloed Boeken
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 14,60
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
We houden van de psalmen. Ze geven woorden aan onze lofprijzing, spreken over de toekomst van Gods koninkrijk en bezingen de Messias. We herkennen de worsteling in het geloof, de klacht over de zonde, en het smeken om vergeving en het verlangen naar God, die we horen in de liederen en gebeden van David en Asaf en de andere dichters van het psalmenboek. En het mooiste van alles is nog dat het woorden zijn die God zelf aan ons gegeven heeft om daarmee tot Hem te komen. In de Bijbel is de tempel de plaats om God te ontmoeten. Dat klinkt ook door in Psalm 91, waar de titel van deze studie aan ontleend is.

'In de schuilplaats van de Allerhoogste' is het vervolg op 'Geplant aan waterstromen' en bevat zeventien bijbelstudies voor huiskringen en gespreksgroepen, die ook gebruikt kunnen worden voor persoonlijke meditatie en studie van Gods Woord. De studies hebben een pastorale inslag en geven daarnaast regelmatig aanleiding tot gesprek over de gemeente en over Israël. Elk hoofdstuk geeft uitgebreide achtergronden bij de betreffende tekst, waarbij het inzicht in de structuur van de psalmen opvalt. Waarom telt bijvoorbeeld Psalm 121, die spreekt over de Bewaarder van Israël, 54 woorden?
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Henk Poot - In de schuilplaats van de Allerhoogste