Michael Connelly - Tunnelrat

Schrijver:
Titel: Tunnelrat
ISBN: 9789022526033
Uitgever: Meulenhoff Boekerij
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 16,40
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
'Bosch staarde naar de foto totdat vermoeidheid en alchohol hem overmanden, als in een droom. Hij herinnerde zich die laatste tunnel en hij herinnerde zich Billy Meadows.'
Voor LAPD-rechercheur Harry Bosch is het lichaam in de rioolbuis bij de Mulholland-dam meer dan een anoniem statistisch gegeven. De dode man, Billy Meadows, was zijn mede-'tunnelrat' in Vietnam en vocht samen met hem in een nachtmerrieachtige ondergrondse oorlog die hen tot op de bodem van de hel bracht. Nu wordt Bosch gedwongen de horror van 'Nam' opnieuw te beleven. Hij krijgt te maken met een gewaagde criminele roof onder de stad en moet een misleidende connectie ontrafelen. Zijn overlevingsdrang wordt voor het eerst sinds zijn tijd in Vietnam meedogenloos en tot het uiterste getest. Met een mysterieuze maar verleidelijke FBI-agente als partner en vijanden in zijn eigen afdeling, speurt Bosch naar een moordenaar wiens ware gezicht hem zal shockeren en zal bij een hartverscheurende keus moeten maken tussen recht en wraak. 7ünnelrat was het eerste boek van Michael Connelly met de inmiddels legendarische Harry Bosch en kreeg vrijwel meteen een Edgar Award. Connelly werkte jarenlang als politieverslaggever voor de L.A. Times. Hij weet dus waarover hij schrijft. Inmiddels zijn acht boeken van hem in het Nederlands vertaald, waarvan zes met Harry Bosch in de hoofdrol.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Michael Connelly - Tunnelrat