Mandos, M. - Tirol en Vorarlberg

Schrijver:
Titel: Tirol en Vorarlberg
ISBN: 9789018010492
Taal: Nederlands
Uitgever: ANWB (ANWB goud)
Bijzonderheden: 2000, paperback, goed exemplaar
Prijs: € 8,95
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
Dé traditionele reisgids voor de liefhebber van kunst, cultuur, landschap en natuur. Extra is de uitneembare kaart met alle toeristische hoogtepunten.

ANWB Goud bevat talloze bezienswaardige steden, dorpen, landschappen, kastelen, musea, natuurgebieden en nog veel meer. Ook leuke adressen en handige internetsites zijn te vinden in de gids. Uit het grote aanbod bezienswaardigheden heeft de ANWB-redactie een selectie gemaakt van toeristische hoogtepunten die duidelijk in de gids en op de kaart vermeld worden. Ook biedt de gids vele overzichtskaarten en stadsplattegronden. Bijzonder is de luxe omslag met half linnen band en voor het opzoekgemak is een leeslint toegevoegd. Met ANWB Goud op zak ontdekt u op een prettige manier uw vakantiegebied!
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Mandos, M. - Tirol en Vorarlberg