Beerlandt, Christiane - De sleutel tot zelf-bevrijding

Schrijver:
Titel: De sleutel tot zelf-bevrijding
ISBN: 9789075849080
Taal: Nederlands
Uitgever: Petiet (Tiel) en Altina (Oostende)
Bijzonderheden: 2000 7e druk / gebonden / 696 pag. + index / 1363 gram / gelezen en in goede staat
Prijs: € 50,00
Verzendkosten: € 7,70 (binnen Nederland)
Meer info:
Op zeer diepgaande wijze, doch in eenvoudige taal, wordt in dit boek beschreven hoe een mens zichzelf kan Bevrijden, kan Genezen, los van om het even welke therapie (of het nu om ‘klassieke’, dan wel om ‘natuurlijke’ hulpmiddelen gaat). Het grote ‘IK BEN’ erkent hier zijn Autonomie.

De merkwaardige ontstaanswijze van dit boek – op amper enkele maanden tijd geschreven – draagt ertoe bij dat men het als werelduniek en met geen ander te vergelijken kan bestempelen : de auteur keert zich binnenwaarts om spontaan wijsheid te putten uit haar innerlijke Bron. Geen andere informatie of enig opzoekingswerk, noch observatie ligt aan dit werk ten grondslag. Menig lezer werd reeds verrast door de voor hem toepasselijke, rake tekst. Het boek is voor tal van artsen zowel als voor leken een onmisbare Informatiebron geworden ! Franse, Engelse, Duitse en Spaanse versies verschenen reeds of zijn in voorbereiding, en in het buitenland zijn de reacties op dit werk al even enthousiast.

De Inhoud van het boek beslaat twee delen. Het eerste is de uiteenzetting van een revolutionaire, op het eerste gezicht misschien ongelooflijke, maar niettemin glasheldere theorie, die ontsproten is uit het nuttig gebruik maken van de schrijfsters gaven. Zij legt uit hoe ziekten, van griep tot aids, ontstaan en hoe je aan de hand van emoties, ziekten, trauma’s en instinctieve neigingen jezelf kan bevrijden van alles wat je belet om het leven vreugdevol te beleven. Zij geeft een verhelderende kijk op sektevorming, religie, psychologie en ‘parapsychologie’, waardoor je je ook van alles wat dáárin beperkend is, kan bevrijden.

Het tweede deel beschrijft van een 900-tal ziekten de diepere psychologische oorzaken en de Sleutel tot genezing, alsook de psychologische Symboliek van de lichaamsdelen. Hier verrijst de Mens als schepper van zijn wereld, liefdevol en dankbaar om het Leven. Hier wordt afgerekend met de overtuiging dat een mens zou therapieën of hulpmiddelen van buitenaf ‘nodig’ hebben om zichzelf te bevrijden, te genezen. Het boek toont de relativiteit aan van de wetenschap; het zoekt evenmin zijn heil in ijle geestessferen, noch in zeemzoete, oppervlakkige ‘smile’-toestanden; het dringt door tot de Kern van het Leven, van de Mens. Elke mens is van nature immuun en in staat om zélf zijn gezondheid te behouden of te herstellen. Het boek stelt eveneens de gangbare overtuigingsstelsels in verband met het Leven en de Dood in vraag, en opent waarlijk ‘levende’ perspectieven. De Sleutel tot Zelf-Bevrijding roept ons allen op om een eind te maken aan fatalistische overtuigingen.

Dit boek is het eerste ‘grote’ op schrift gestelde werk van Christiane Beerlandt. De schrijfster bezit de gave om zeer diep in de oorzaak van alles wat is en gebeurt door te dringen. Zij heeft het bijzondere vermogen om de energetische patronen die in het leven bewegen te voelen, te begrijpen, te interpreteren, ten bate van de mensheid. Zij `doorziet’ als het ware de dingen; zij ziet en voelt ‘hoe’ gebeurtenissen ontstaan en `waarom’ iets gebeurt.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

zakelijk

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie.
Posttarieven 2024:
NEDERLAND:
Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht:
- tot 2 kilo € 3,85
Pakketpost via postnl: € 7,70 (tot 10 kilo)
Verzendkosten Buitenland:
BELGIË: € 8,15 via DPD

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Beerlandt, Christiane - De sleutel tot zelf-bevrijding Beerlandt, Christiane - De sleutel tot zelf-bevrijding Beerlandt, Christiane - De sleutel tot zelf-bevrijding

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Holistiek
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Boekensalon Koos Tak
    Kamer van Koophandel nummer: 67601944
    NL001530193B08
  • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Holistiek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.