Louise Huber - De levensklok

Schrijver:
Titel: De levensklok
ISBN: 9789063781088
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Schors
Bijzonderheden: 2dehands - Als Nieuw / Hardcover / 1ste druk / 1984 / 213 pagina's / Nederlands / 9789063781088
Prijs: € 17,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Bruno en Louise Huber, leerlingen van de psycholoog Assagioli, zijn de stichters van de Zwitserse school "astro-psychologie'school'
in hun boek levensklok onderzoeken zij het verschijnsel "tijd" in de horoscoop
zij noemen dit tijdselement de "levensprogressie" of het 'leeftijds punt' en stellen vast dat dit leeftijdspunt zich klokgewijs door de 12 huizen beweegt, omdat deze beweging in lange en korte fasen verloopt, in golven met hoogte en dieptepunten, kan wie deze beweging berekenen kan , perioden van bloei en crisis inschatten.
ook verklaren zij aan de hand van horoscoop voorbeelden de betekenis van het element 'leeftijdsvoortschrijding' voor de ontwikkeling van de persoonlijkheid, om u door de diverse leeftijds fasen en moeilijkheden te leiden
kortom door middel van hun psychologisch en helder inzicht kan u zien welke cyclische ontplooiing in uw leven te verwachten valt.
de in het boek opgenomen verhandelingen over de grondbegrippen van de psychologische astrologie , maakt dit boek toegankelijk voor beginners.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Louise Huber - De levensklok