André van Montfort - Geheel volgens de regels

Schrijver:
Titel: Geheel volgens de regels
ISBN: 9789059315204
Taal: Nederlands
Uitgever: Lemma
Bijzonderheden: 2dehands - Als Nieuw / Paperback / 1ste druk / 2009 / 382 pagina's / Nederlands / 9789059315204
Prijs: € 19,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Onze samenleving krijgt een steeds juridischer karakter. Ons handelen is in toenemende mate aan allerlei rechtsregels onderworpen. Deze regels zijn echter niet altijd even gemakkelijk te doorgronden. Het is voor iedereen die in het bedrijfsleven of bij de overheid werkt dan ook noodzakelijk om een zekere basiskennis van het recht te bezitten.

Deze basiskennis wordt in dit studieboek aangereikt. Het studieboek is bedoeld voor mensen met een niet-juridische achtergrond. Het is geschikt voor hoger beroeps- en wetenschappelijke opleidingen in bijvoorbeeld de bedrijfskunde, bestuurskunde, economie, criminologie, veiligheidskunde en politicologie.

Geheel volgens de regels bestaat uit vijftien hoofdstukken. Na een algemene inleiding over de inhoud en structuur van het recht en zijn betekenis in de moderne samenleving volgen veertien hoofdstukken, waarin steeds een ander rechtsgebied centraal staat. Op deze wijze wordt onder meer aandacht besteed aan het bestuursrecht, sociaal recht, belastingrecht, ondernemingsrecht en vermogensrecht. Elk hoofdstuk bevat concrete (praktijk)voorbeelden en eindigt met literatuursuggesties voor verdere verdieping.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

André van Montfort - Geheel volgens de regels