Brenda Anderson - Spelen in het kwantumveld

Schrijver:
Titel: Spelen in het kwantumveld
ISBN: 9789069637617
Taal: Nederlands
Uitgever: Altamira-Becht
Bijzonderheden: 2dehands - Goede Staat / Paperback / 1ste druk / 2007 / 226 pagina's / Nederlands / 9789069637617
Prijs: € 42,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Voortbordurend op Het Veld van Lynne McTaggart laat Brenda Anderson zien hoe we ons dagelijks leven kunnen beïnvloeden door bewust te kiezen hoe we met onze energie omgaan. Ze geeft hiervoor een aantal spelregels waarmee we ons bewuster kunnen bewegen in het kwantumveld. Belangrijk hierbij zijn de energiekeuzen, de zogeheten ‘Krachtzones’, die ons meer grip kunnen geven op het leven. Als je eenmaal door hebt hoe gemakkelijk je je tussen die keuzen in het energiespectrum kunt bewegen, wordt elke dag een dynamische ontdekkingstocht van de ongekende mogelijkheden van het kwantumveld.

Dit is een fris en praktisch boek, dat laat zien dat andere keuzen ons leven op ieder moment kunnen doen veranderen van een strijd in een spel.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Brenda Anderson - Spelen in het kwantumveld