Anna-Gretha Visser - Koken & Bakken met Stevia

Schrijver:
Titel: Koken & Bakken met Stevia
ISBN: 9789081568913
Uitgever: Stevija Natuurlijk
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 4,75
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
De nieuwe generatie suiker!

Met dit revolutionaire basis kookboek wordt de overstap van suiker naar het gebruik van stevia wel heel gemakkelijk gemaakt.

Stevia, het zoetste plantje ter wereld:
- is 100% natuurlijk
- bevat geen calorieën
- bevat geen koolhydraten
- is veilig bij diabetes
- geeft geen voedingsbodem voor bacteriën in de mond
- blijft tot 200 °C stabiel

Vanaf het moment dat stevia mijn leven heeft veroverd begon ik mij te realiseren, net als vele andere mensen met mij, dat het helemaal niet vanzelfsprekend is dat er suiker op tafel staat. Waar zijn we mee bezig!?
Ik was geschokt toen ik las dat suiker helemaal geen belangrijke bouwstoffen geeft aan ons lichaam. En dat terwijl we, met al de negatieve uitwerkingen bovendien, per jaar ruim 45 kg suiker per persoon consumeren.

Stevia is wat mij betreft 'De nieuwe generatie suiker' en graag deel ik mijn bevindingen over hoe stevia toe te passen in uw keuken. De baktips die in dit kookboek staan beschreven kunnen erg nuttig zijn.
Introduceer thuis 'De nieuwe generatie suiker', maar dan zonder de negatieve bijwerkingen.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Anna-Gretha Visser - Koken & Bakken met Stevia