Karianne Albers, C.L.G.F.H. Albers - Recht begrepen - Bestuu

Schrijver:
Titel: Recht begrepen - Bestuursrecht begrepen
ISBN: 9789462903487
Uitgever: Boom Juridische uitgevers
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 22,25
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Bestuursrecht begrepen geeft een overzichtelijke en complete beschrijving van het algemeen bestuursrecht en het bestuursprocesrecht voor de juridische hbo-opleiding. Aan de hand van talrijke voorbeelden en juridische casus wordt de hbo-student stapsgewijs ingevoerd in het Nederlandse bestuursrecht. Hierbij is veel aandacht besteed aan didactiek. Geen onnodig ingewikkelde woorden. De wat lastigere onderdelen worden telkens aan de hand van praktijkvoorbeelden toegelicht. Waar nodig en mogelijk zijn schema's opgenomen om bepaalde leerstukken of procedures te verduidelijken.

Karianne Albers is na haar afstuderen eerst werkzaam geweest als juridisch beleidsmedewerker Materie, Instructie en Opleiding bij het USZO (Uitvoeringsinstelling Sociale Zekerheid Overheid en Onderwijs; thans onderdeel van het UWV) en als gerechtssecretaris bij de sector bestuursrecht van de Rechtbank Maastricht. Vervolgens heeft zij gedurende tien jaar als universitair docent bestuursrecht gewerkt aan de Universiteit Maastricht. Daar was zij onder andere eindverantwoordelijk voor het bestuursrechtelijke propedeuseonderwijs. Sinds 2008 is zij werkzaam als universitair hoofddocent bestuursrecht aan de Open Universiteit Heerlen. Zij heeft daar onder meer meegewerkt aan het opzetten van een speciaal schakelprogramma voor hbo-studenten die willen instromen in de academische master.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Karianne Albers, C.L.G.F.H. Albers - Recht begrepen  -   Bestuursrecht begrepen