Bill Bryson - Een kleine geschiedenis van bijna alles

Schrijver:
Titel: Een kleine geschiedenis van bijna alles
ISBN: 9789045014746
Uitgever: Atlas Contact
Bijzonderheden: Goed - Stofkaft lichte gebruikssporen.
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
In Een kleine geschiedenis van bijna alles lukt het Bryson om wetenschappelijke kennis uit onder andere de geologie, scheikunde, kwantumfysica, paleontologie en sterrenkunde voor een groot publiek te ontsluiten. Hij doet dat op zo'n heldere en spannende wijze dat ook degenen die vroeger altijd in slaap vielen tijdens de wiskundeles Bryson met veel plezier zullen volgen op zijn avontuurlijke reis door de bètawetenschappen.

In deze rijk geïllustreerde editie komt alles vanaf de Big Bang tot aan de opkomst van de mens nog levendiger tot zijn recht, dankzij de vele foto's, cartoons, schilderijen, portretten en computerbeelden.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bill Bryson - Een kleine geschiedenis van bijna alles