Carlos Ruiz Zafon, Carlos Ruiz Zafon - De gevangene van de heme

Schrijver:
Titel: De gevangene van de hemel
ISBN: 9789056724559
Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 8,00
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek 'De gevangene van de hemel' is het derde deel van de serie 'Het Kerkhof der Vergeten Boeken' geschreven door Carlos Ruiz Zafon. Het verhaal speelt zich af in het Barcelona van de jaren 50.

Het boek volgt het leven van Daniel Sempere, de hoofdpersoon uit het eerste deel van de serie, 'De schaduw van de wind'. Daniel is nu getrouwd met Bea en samen hebben ze een zoon, Julian. Daniel werkt nog steeds in de boekhandel van zijn vader en het leven lijkt rustig en vredig.

Op een dag komt er echter een mysterieuze man genaamd Fermin Romero de Torres de boekhandel binnen. Fermin is een oude vriend van Daniels vader en heeft een duister verleden. Hij wordt achtervolgd door een gevaarlijke man genaamd Mauricio Valls, die wraak wil nemen op Fermin voor iets wat in het verleden is gebeurd.

Terwijl Daniel probeert Fermin te helpen, ontdekt hij dat er meer aan de hand is dan hij aanvankelijk dacht. Hij komt erachter dat Fermin een gevangene was in de beruchte gevangenis van Montjuïc, waar hij werd gemarteld en gevangen werd gehouden. Daniel raakt verwikkeld in een web van geheimen en intriges, waarbij hij wordt geconfronteerd met zijn eigen verleden en de duistere geschiedenis van Barcelona.

Tegelijkertijd wordt het verhaal afgewisseld met flashbacks naar het leven van Fermin in de gevangenis. Hier ontmoet hij David Martin, de hoofdpersoon uit het tweede deel van de serie, 'Het spel van de engel'. Samen proberen ze te overleven in de gruwelijke omstandigheden van de gevangenis, terwijl ze vechten tegen de corruptie en het kwaad dat hen omringt.

'De gevangene van de hemel' is een meeslepende roman vol mysterie, spanning en intrige. Carlos Ruiz Zafon weet opnieuw een prachtig beeld te schetsen van het Barcelona van de jaren 50, met zijn donkere steegjes, geheime genootschappen en verborgen schatten.

Het boek is niet alleen een spannend verhaal, maar ook een ode aan de kracht van vriendschap en de liefde voor boeken. Het laat zien hoe boeken levens kunnen veranderen en hoe ze mensen kunnen verbinden, zelfs in de meest duistere tijden.

'De gevangene van de hemel' is een aanrader voor liefhebbers van historische fictie, mysterie en avontuur. Het is een boek dat je vanaf de eerste pagina grijpt en niet meer loslaat, en dat je laat verlangen naar meer verhalen uit het Kerkhof der Vergeten Boeken.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Carlos Ruiz Zafon, Carlos Ruiz Zafon - De gevangene van de hemel