Leeuwen, Roel van - Marc Lange 25

Schrijver:
Titel: Marc Lange 25
ISBN: 8719326725895
Taal: Nederlands
Uitgever: Leeuwen, Roel van
Bijzonderheden: ongedateerd, hardcover, goed exemplaar
Prijs: € 7,95
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
Helemaal weg van sieraden en verzot op Dutch Design? Dan mag het boek ‘Marc Lange 25’ niet ontbreken op je koffietafel of in je boekenkast. Het 203 pagina’s tellende boek geeft een overzicht van de 25-jarige geschiedenis van het gerenommeerde Nederlandse sieradenhuis ‘Marc Lange’ en biedt een fascinerend kijkje in de keuken van een vakman.
Marc Lange is een ambachtsman pur sang, die tegelijkertijd als een kunstenaar denkt en werkt. In de afgelopen 25 jaar heeft hij een indrukwekkend oeuvre opgebouwd en is hij vele malen gelauwerd voor zijn werk. Aan de hand van inspirerende foto’s en boeiende interviews passeren onder meer de edelsmeedkunst, het ontwerpproces, Bauhaus, royal allure, groen ondernemen, eigentijdse trouwringen en opvallende creaties de revue. Kortom, Marc Lange 25 is een must-read voor elke sieradenliefhebber.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Leeuwen, Roel van - Marc Lange 25