N.v.t., B. Chinn - De Vietnamese Keuken

Schrijver:
Titel: De Vietnamese Keuken
ISBN: 9789047506003
Uitgever: van Dishoeck
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 9,75
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Bobby Chinn is een van de meest gerespecteerde chefs van Azië. Volgens hem is Vietnamees eten het hoogste genot. Frisse, pure smaken. De gerechten zijn licht, gezond en ongelooflijk divers.

De Vietnamese Keuken is geen ­gewoon kookboek. De traditionele recepten, van eenvoudige gegrilde kippenvleugels tot loempia’s, zijn moeiteloos vermengd met Chinns eigen fusionstijl. Dat maakt dat dit boek een gids is vol traditionele Vietnamese gerechten, zoals ze vandaag de dag in modern Hanoi worden gegeten.

Bobby Chinn deelt bovendien niet alleen zijn recepten met de lezer, maar ook zijn persoonlijke verhBobby Chinn beschrijft hoe dicht Vietnamees eten, wat hem betreft, in de buurt van het Nirvana komt - frisse, zuivere smaken, licht en gezond, en ongelooflijk gevarieerd. Van eenvoudig gegrilde kippenvleugeltjes tot vorstelijke loempiaatjes en zijn eigen fusiongerechten: dit is niet zomaar een kookboek, dit is een authentieke gids voor de Vietnamese keuken zoals die zich in de loop der tijden heeft ontwikkeld. De voortreffelijke foto's van Jason Lowe en de verhalen van Bobby bij ieder gerecht maken dit boek tot een ware culinaire reis. Bobby Chinn is half Chinees, half Egyptisch, en opgegroeid in Engeland. Bobby heeft een eigen restaurant in Hanoi en is een van de meest gerenommeerde chef-koks van heel Azie. Zijn tv-serie over Azie wordt momenteel opgenomen voor Discovery Channel. Hij is ook in Saturday Kitchen en Full On Food op BBC2 te zien geweest. alen en bijzondere avonturen over het leven en werken in Vietnam. Fotograaf Jason Lowe legde dit alles op krachtige wijze vast.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

N.v.t., B. Chinn - De Vietnamese Keuken