Stemmen van Peru

Schrijver:
Titel: Stemmen van Peru
ISBN: 9789073187412
Uitgever: Pictures Publishers
Bijzonderheden: Goed - Randjes stofkaft krullen beetje onder.
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit fascinerende land kent er vele. Luide stemmen, vrolijke stemmen, gesmoorde stemmen, zachte stemmen, geheimzinnige stemmen en zelfs onhoorbare stemmen. In Peru. De Andes, heeft alles een stem, niet alleen de bewoners, maar ook het gras, de rotsen, de bergen, de sneeuw... althans volgens de diepe en eeuwenoude overtuiging van de Indianen. Stemmen van Peru brengt enkele van deze stemmen in beeld. Daardoor kunnen doofstomme kinderen, woonachtig in het kindertehuis San Francisco in Cusco, een stem gaan krijgen. Zij verdienen gehoord te worden. Want de opbrengst van dit boek gaat geheel naar een project om hen een goede toekomst te kunnen garanderen. De stemmen van dit boek hadden niet zo kunnen klinken zonder de niet aflatende inzet van Arjan van Dijk, Kees van Putten, Ellen van Ree en George Terberg.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.