Wendy Reijnen - Symptoomvrij: Weerstand tegen chronische ziekte

Schrijver:
Titel: Symptoomvrij: Weerstand tegen chronische ziekten
ISBN: 9789082639100
Uitgever: PotensVitae
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 18,40
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Wereldwijd zijn veel mensen chronisch ziek. Meestal worden zij behandeld met remmende medicijnen zonder te genezen, waardoor de symptomen blijven bestaan. Het is voor veel chronisch zieken echter mogelijk om symptoomvrij te leven zonder medicijnen te gebruiken!

De oorzaak van veel chronische ziekten is namelijk te vinden in een gebrekkige spijsvertering en een matige ontgifting. Daardoor ontstaat er een gebrek aan voedingsstoffen en een overschot aan gifstoffen. Het immuunsysteem reageert hierop met stofwisselingsproblemen en ontstekingsreacties, waardoor diverse chronische ziekten kunnen ontstaan. Gelukkig kunnen we daar zelf veel aan doen. Met behulp van een aangepast eetpatroon en specifieke voedingssupplementen daalt het aantal gifstoffen in het bloed en worden meer voedingsstoffen opgenomen. Dit resulteert in een gigantische afname van het aantal stofwisselingsproblemen en ontstekingsreacties, waardoor ziektesymptomen uitblijven.

Ik ben MS-patiënte. Sinds ik mijn eetpatroon heb aangepast, ben ik vrij gebleven van MS-symptomen. Door de aanvullende voedingssupplementen is mijn stofwisseling bovendien ontzettend verbeterd. In dit boek beschrijf ik hoe je je eet- en drinkpatroon het beste aan kunt passen en welke voedingssupplementen je kunt gebruiken. Ik noem deze methode ‘de symptoomvrije behandeling’ en deze is op vele chronische ziekten toepasbaar.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wendy Reijnen - Symptoomvrij: Weerstand tegen chronische ziekten