Irma Joubert - Het meisje uit de trein

Schrijver:
Titel: Het meisje uit de trein
ISBN: 9789023993629
Uitgever: Mozaiek
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 12,80
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Jakób, een jonge Poolse verzetsstrijder, heeft zijn aanslag op een Duitse gevechtstrein goed voorbereid. De trein blijkt niet gevuld met oorlogsmaterieel, maar met Joden op weg naar Auschwitz...

Polen, 1944. Op een donkere nacht loopt ergens in een bos een broodmager meisje. De jonge verzetsstrijder Jakob Kowalsky, op weg naar huis na een geheime missie, vindt haar en neemt haar mee.


Bij het arme boerengezin komt Gretl tot rust en raken haar afschuwelijke herinneringen op de achtergrond. Na de oorlog kunnen Jakobs ouders echter niet meer voor haar zorgen. Als door een wonder krijgt Gretl de kans om mee te doen met een adoptieprogramma voor gezinnen in Zuid-Afrika. Daar vindt ze een thuis en is ze gelukkig in de warme Afrikaanse zon. Maar 's nachts, in het koude donker, zijn er de nachtmerries...


Wanneer Jakob naar Afrika komt en haar opzoekt, wordt Gretl opnieuw met het droevige geheim van haar verleden geconfronteerd.

'Het meisje uit de trein' is het tweede deel van de trilogie 'Een veilig thuis', waartoe ook 'Het spoor van de liefde' en 'Tolbos' behoren.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Irma Joubert - Het meisje uit de trein