Han Wilmink - Bijbels culinair

Schrijver:
Titel: Bijbels culinair
ISBN: 9789043514590
Uitgever: Kok
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 13,30
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Han Wilmink kreeg een aantal jaar geleden bekendheid als docu-dominee. Hij werd gevolgd in doen en laten in een reeks uitzendingen van het programma Spiritus van de NCRV. Wanneer hij geen dominee zou zijn geworden was hij nu kok geweest.

Maar soms combineert hij zaken. Zo is hij de drijvende kracht achter de culinaire activiteit Bijbels culinair Zwolle, en is hij actief in de Slowfood beweging. Daarnaast organiseert hij ook voor zijn gemeente speciale kook- en eetavonden. Want 'eten verbindt en is de kiem van de toekomst' (Jacobine Geel)

In Bijbels Culinair treffen we twaalf hoofdstukken aan die gelinkt zijn aan een bepaalde periode uit de Bijbel. Naast allerlei wetenswaardigheden over de tijd en informatie over diverse producten krijgen we in elke hoofdstuk de receptuur van een heuse 5 gangen-menu aangereikt. Het bereiden van de gerechten is op een zeer heldere en aansprekende manier beschreven als stond Han Wilmink op pollepelafstand.

Bijbels Culinair is een goed kookboek. Maar het is meer. Het is een lees- en kijkboek. Met een schat aan informatie, gerechten, verhalen en een start voor een avond tafelen.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Han Wilmink - Bijbels culinair