Carlo Leget - Ruimte om te sterven

Schrijver:
Titel: Ruimte om te sterven
ISBN: 9789020951455
Uitgever: Lannoo
Bijzonderheden: Als nieuw - paperback nieuwstaat
Prijs: € 6,99
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
* Carlo Leget biedt een nieuw flexibel en praktisch model, bedoeld als steun voor zieken, naasten en zorgverleners die te maken krijgen met de vele vragen die opkomen in de terminale fase van een leven
*
Vanuit palliatieve zorg gaat hij naar de problematiek van sterven en dood zoals elke mens die kent
*
Voor een breed publiek geschreven, met herkenbare praktijksituaties en getuigenissen
In het boek ‘Ruimte om te sterven’ heeft Carlo Leget een nieuw, flexibel en praktisch model ontwikkeld als steun voor zieken, naasten en zorgverleners bij de vele vragen die opkomen in de terminale fase van een leven. Teruggrijpend op oude bronnen worden vijf spanningsvelden benoemd rond kwesties als zelfbeschikking, grenzen van medisch handelen, de omgang met lijden, afscheid nemen, schuld en geloofs- en zinvragen. De verdienste van het boek is dat zich binnen de vijf spanningsvelden een weg aftekent die voldoende concreet is om oriëntatie te bieden, maar die tevens voldoende openheid tot aanpassing biedt voor mensen met verschillende levensbeschouwelijke of religieuze achtergronden. Ruimte om te sterven is voor een breed publiek geschreven. Ieder hoofdstuk begint met een herkenbare praktijksituatie en belangrijke inzichten worden door middel van praktische voorbeelden concreet gemaakt. Het boek heeft zijn wortels dan ook in de praktijk van twee Rotterdamse verpleeghuizen waar de auteur enige tijd meehielp bij de verzorging van terminale patiënten.
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.