Dav Pilkey - Kapitein Onderbroek en de turbulente terugkomst va

Schrijver:
Titel: Kapitein Onderbroek en de turbulente terugkomst van het Turbo 2000 toilet
ISBN: 9789026167096
Uitgever: De Fontein Jeugd
Bijzonderheden: Nieuw
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 17,99
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Deel 11 van de bekende Kapitein Onderbroek-serie geschreven door bestsellerauteur Dav Pilkey, onder andere bekend van de serie Dog Man.

Sjors en Harold dachten dat hun porseleinproblemen voorbij waren, maar het Turbo 2000 Toilet is weer terug! De vleesetende wc die erom bekendstaat dat hij alles verslindt wat op zijn pad komt, heeft een grote eetlust opgebouwd… om WRAAK te nemen! Het lot van de mensheid is weer eens in handen van Sjors en Harold en hun vervelende aartsvijand Melvin Snuiter. Zal de kracht van wedgies overwinnen? Of zal de geweldige Kapitein Onderbroek voor altijd worden weggespoeld?
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.