Robyn Young - Ridder

Schrijver:
Titel: Ridder
ISBN: 9789049800840
Uitgever: Dwarsligger
Bijzonderheden: Goed - Dwarsligger, gebruikssporen.
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Ridder van de Tempeliers is een avontuurlijke, historische roman over de jonge Will Campbell. Will is de zoon van een ridder van de Orde van de Tempeliers. Voordat hij zelf mag toetreden tot de Tempel wacht hem een lange en zware beproeving als leerling van de strenge Sir Everard. Te midden van oorlog, passie, politieke intriges en verraad probeert Will een man van eer te worden en de ondergang van de Orde van de Tempeliers te voorkomen.Over de dwarsligger®De dwarsligger® is een compleet boek in een handzaam formaat. Een boek dat past in een handtas en zelfs in je broekzak of binnenzak. Een boek dat je overal en op elk moment kunt lezen. Met zijn kleine formaat ? 12 bij 8 centimeter ? en lichte gewicht ? gemiddeld nog geen 145 gram ? is de dwarsligger® met één hand vast te houden en dus gemakkelijk te lezen.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.