Willemijn van Dijk - Puglia

Schrijver:
Titel: Puglia
ISBN: 9789491172434
Uitgever: Edicola Publishing Bv / Veltman Distribu
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 19,95
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
9789491172434 Puglia.
Reizen door de hak van de Italiaanse laars.
Welkom in Puglia, de hak van de Italiaanse laars. Een gebied vol adembenemende schatten van kunst, cultuur en natuur, van onontdekte verhalen en van een pure, authentieke keuken en levenswijze. Willemijn van Dijk, Italië-liefhebber, -kenner en historica, woonde in Puglia en reisde door de hele regio, op zoek naar verhalen uit het verleden. Onderweg leerde ze de sfeer en smaken van het Puglia van nu steeds beter kennen - onlosmakelijk verbonden met die rijke historie.
Puglia, nog maar mondjesmaat ontdekt door de Nederlandse vakantieganger, streelt de ziel en prikkelt de zintuigen. De zon schijnt er een groot deel van het jaar weergaloos op de witte stranden en de azuurblauwe baaien en de warmte straalt af van de droge grond rond de masserie en de trulli, van de muren van middeleeuwse kastelen, van de straatstenen in de barokke stadscentra en bovenal: van de pugliesi, de inwoners van dit veelzijdige land. In ''Puglia Reizen door de hak van de Italiaanse laars'' leiden de zintuigen je door dit paradijselijke stukje Italië: het laat je de kunst- en cultuurschatten zien, de smaken van het land proeven en de verhalen uit het rijke verleden ervaren.
Willemijn van Dijk (1984) studeerde Oudheidkunde in Amsterdam en woonde zowel in Lecce als in Rome. Als freelance journalist, redacteur en vertaler houdt ze zich vooral bezig met Italié en keert ze regelmatig terug naar het land van dolce vita.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Willemijn van Dijk - Puglia