Tanmaya Honervogt, N.v.t. - Reiki voor emotionele genezing

Schrijver:
Titel: Reiki voor emotionele genezing
ISBN: 9789069637112
Uitgever: Altamira
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 20,15
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Reiki voor emotionele genezing
Reiki is een eenvoudige manuele techniek voor het overbrengen van helende energie van de ene persoon op de ander en wordt over de hele wereld toegepast. Letterlijk betekent Reiki 'universele levensenergie'.
Reiki voor emotionele genezing is een praktisch boek dat stap voor stap laat zien hoe je Reiki kunt gebruiken bij het oplossen van emotionele problemen. Met behulp van de klassieke Usui-Reiki-handposities kun je jezelf en al je dierbaren de helpende hand toesteken.
Reiki is de ideale helende techniek voor het aanpakken van emotionele problemen binnen het gezin, tussen vrienden, partners of collega's.
Dit boek gaat vooral in op het elen van emotionele problemen zoals gebrek aan vertrouwen, relationele crises, communicatiestoornissen en het accepteren van ingrijpende veranderingen in je persoonlijke leven.
Tanmaya Honervogt is een ervaren Reiki Master-Teacher, opgeleid bij een van de Reiki Masters die door Hawaya Takata zijn ingewijd, die steeds op zoek is naar nieuwe toepassingsvormen van Reiki.
TANMAYA HONERVOGT werkt al vanaf 1983 met Reiki. Ze geeft overal in de wereld gediplomeerde trainingen in de traditionele Usui-methode. Haar eerste boek, Reiki: helende handen voor meer harmonie, waarin de basisprincipes van Reiki kort en bondig worden behandeld, werd internationaal een groot succes.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Tanmaya Honervogt, N.v.t. - Reiki voor emotionele genezing