Peter Kassenaar - Handboek Flash 8

Schrijver:
Titel: Handboek Flash 8
ISBN: 9789059402140
Uitgever: Duuren Media, Van
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 9,90
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Flash 8 1e druk is een boek van Peter Kassenaar uitgegeven bij Duuren Media, Van. ISBN 9789059402140

Flash 8 is een programma waarmee u compacte, snel te laden en toch buitengewoon fraaie vectoranimaties maakt voor het world wide web. Flash-animaties (movies) worden afgespeeld met de gratis Flash Player, welke inmiddels voor de belangrijkste browsers, PDA's en mobiele telefoons beschikbaar is. Flash 8 is de opvolger van Flash MX en MX 2004. Nieuw is onder meer de uitgebreide ondersteuning voor video en het doorvoeren van tal van kleine en grotere verbeteringen om zelf (web)applicaties te maken.

In het Handboek Flash 8 maakt u met al deze aspecten kennis. Van de eerste zelf getekende animatie van een ster tot een complete interactieve applicatie waar de gebruiker zelf kan ingrijpen in de werkwijze. U leert tekenen, animeren, werken met audio en video, Flash-symbolen maken en gebruiken en programmeren met Flash ActionScript.

Aan de hand van praktische workshops met tal van voorbeelden en theoretische hoofdstukken met achtergrondinformatie leert u snel de belangrijkste kenmerken van Flash 8. Na het doornemen van dit handboek kunt u zelf applicaties maken voor het web en het mobiele platform. Het publiceren naar mobiele telefoons wordt apart besproken. Uiteraard zijn alle voorbeelden en oefenbestanden gratis te downloaden zodat u snel aan de slag kunt.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Peter Kassenaar - Handboek Flash 8