Anil Mehta - Met Ayurveda gezond ouder worden

Schrijver:
Titel: Met Ayurveda gezond ouder worden
ISBN: 9789088400643
Uitgever: Panta Rhei
Bijzonderheden: Als nieuw - paperback kaft staat iets omhoog
Prijs: € 14,99
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
De Ayurvedische visie op ouder worden is een positieve; in tegenstelling tot de medische en materialistische kijk op ouder worden die in het Westen domineert, beschouwt Ayurveda ouder worden als een geschenk van het leven zelf. Een fase met eigen kansen, nieuwe mogelijkheden en geestelijke rijkdom.
In dit boek wordt niet ingegaan op de typische ouderdomsklachten en de behandelingen daarvan; daarvoor bestaan al genoeg boeken. Wel wordt beschreven hoe de Ayurvedische leefwijze invloed heeft op de ontwikkeling van lichaam en geest door bewust te letten op onze voeding en ons leefpatroon, en daardoor het ouder worden harmonieus laat verlopen.
In de Ayurvedische visie betekent ouder worden: meer tijd voor geestelijke ontwikkeling en spiritualiteit. De Ayurvedische leefregels zijn de beste manier om stress te voorkomen, want steeds vaker blijkt dat langdurige stress de grootste boosdoener is bij het veroorzaken van ouderdomsklachten.
Dit boek levert een belangrijke bijdrage aan het op een prettige, positieve en realistische manier beleven van het verouderingsproces, dat voor velen een verrijkende en spirituele levensperiode kan zijn.
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.