Michael Grant - Verlaten

Schrijver:
Titel: Verlaten
ISBN: 9789047506102
Uitgever: Van Holkema & Warendorf
Bijzonderheden: Goed - iets leessporen
Prijs: € 3,00
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Wat doe je als alle volwassenen spoorloos verdwenen zijn?Het ene moment stond de leraar nog over de Burgeroorlog tepraten. En het volgende moment was hij weg.Leraar aanwezig.Leraar weg.Geen ?poef?. Geen lichtflits. Geen knal.Tijdens een doodgewone schooldag ziet de veertienjarige Samtot zijn verbijstering zijn leraar pal voor zijn ogen verdwijnen.Zomaar ineens? weg! Algauw blijkt dat iedereen die ouder isdan vijftien jaar op hetzelfde moment is verdwenen. Bovendienis er een ondoordringbare barrière rond de stad opgetrokken,waardoor internet, televisie en mobieltjes geen enkel signaalmeer ontvangen. Een enorme chaos breekt uit. Er zijn geenartsen en politieagenten meer. En wie zorgt er voor de achtergeblevenbaby?s?Net buiten de stad neemt Caine de leiding over zijn internaat endaarna ook over het stadje. In het begin weet hij enige orde tescheppen, maar gaandeweg voert hij met een aantal volgelingeneen waar schrikbewind.Hoewel Sam helemaal geen leidende rol wíl, besluit hij tenslotte toch dat hij de kwaadaardige Caine en zijn terreurbendemoet tegenhouden. En dat kan alleen als hij Caine uitschakelt.Maar intussen komt de dag dat hij zelf vijftien jaar zal wordensteeds dichterbij?
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.