Tracy Wilkinson - De Exorcist Van Het Vaticaan

Schrijver:
Titel: De Exorcist Van Het Vaticaan
ISBN: 9789024518692
Uitgever: Luitingh
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 36,25
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Johannes Paulus II was de eerste paus sinds de vroege zeventiende eeuw die de duivel en zijn dienaren niet alleen zag als formidabele vijanden, maar ook als tastbare, aanwezige krachten waar de katholieke kerk dagelijks de strijd mee dient aan te binden.
De verantwoordelijke priester is Vader Gabriele Amorth en zijn Bureau Exorcisme. Vader Amorth heeft duiveluitbanning opnieuw ingevoerd in de kerk. Een serie seminars en trainingssessies geeft priesters van over de hele wereld de mogelijkheid te leren hoe ze de duivelse krachten hier op aarde kunnen bestrijden.
Tracy Wilkinson, hoofdredacteur van de Los Angeles Times in Rome, heeft toegang tot de hoogste autoriteiten binnen het Vaticaan. Ze heeft ervoor gekozen het controversiële onderwerp van alle kanten te belichten: 'slachtoffers' en 'gelukkige ontvangers' van een duiveluitbanning, sceptische wetenschappers en leken, gelovigen en zelfs de priesters binnen het Vaticaan die bezwaren hebben tegen het opnieuw in gebruik nemen van het exorcisme-ritueel komen aan het woord.
Het resultaat is een interessant en spannend journalistiek rapport over een onderwerp dat met mystiek omgeven is en dat, ondanks dat het bijna middeleeuws aandoet, juist nu weer verbazing wekkend actueel is.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Tracy Wilkinson - De Exorcist Van Het Vaticaan