Martine Postma - Weggooien? Mooi niet!

Schrijver:
Titel: Weggooien? Mooi niet!
ISBN: 9789490298067
Uitgever: Vrije Uitgevers, de
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 11,90
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Een stoel met een losse poot, wat moet je ermee? En een broodrooster die niet meer werkt? Een wollen trui met mottengaatjes? Weggooien? Mooi niet!

Martine Postma bedacht het Repair Café, een ontmoetingsplaats in de buurt, waar iedereen met hulp van handige vrijwilligers zijn eigen kapotte spullen kan (leren) repareren.
In vijf jaar is dit concept een doorslaand succes geworden, in binnen- en buitenland. Bijna 300 Repair Cafés telt Nederland begin 2015. Niet alleen voor het milieu zijn de effecten positief, ook voor mensen: buurtgenoten leren elkaar op een nieuwe manier kennen, en er ontstaan nieuwe contacten en vriendschappen.

In dit boek laat Martine het Repair Café in al zijn diversiteit zien. Je leest over het ontstaan, en over de razendsnelle verspreiding in Nederland en daarbuiten. Vrijwilligers en bezoekers leggen uit waarom ze komen. Je steekt wat op van de reparaties die worden beschreven.
Maar boven alles leer je de Repair Café-mentaliteit kennen. De positieve houding die in alle Repair Cafés voelbaar is, het denken in oplossingen. Grote kans dat ook jij erdoor wordt gegrepen!
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Martine Postma - Weggooien? Mooi niet!