[{:name=>'Ronald Giphart', :role=>'A01'}] - Ik Ook Van Jou

Schrijver:
Titel: Ik Ook Van Jou
ISBN: 9789038826899
Uitgever: Singel Uitgeverijen
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 4,75
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek 'Ik Ook Van Jou' is geschreven door Ronald Giphart. Het verhaal draait om de hoofdpersonages Giph en Samarinde, die een intense en turbulente liefdesrelatie hebben. Het boek is een coming-of-age roman die de lezers meeneemt op een reis door de ups en downs van een gepassioneerde liefde.

Giph, een jonge schrijver, ontmoet Samarinde tijdens een feestje. Ze worden meteen verliefd en beginnen een intense relatie. Het boek volgt hun relatie gedurende een aantal jaren, waarin ze samen de hoogte- en dieptepunten van liefde en volwassenheid ervaren.

Het verhaal wordt verteld vanuit het perspectief van Giph, waardoor de lezers een diepgaand inzicht krijgen in zijn gedachten en gevoelens. Giph is een complex personage dat worstelt met zijn eigen identiteit en ambities. Hij is een schrijver in wording en probeert zijn weg te vinden in de literaire wereld. Tegelijkertijd wordt hij geconfronteerd met de uitdagingen van volwassenheid en de verantwoordelijkheden die daarbij horen.

Samarinde is een levendige en avontuurlijke vrouw die Giph uitdaagt en inspireert. Ze is een vrijgevochten persoonlijkheid die haar eigen weg volgt en niet bang is om risico's te nemen. Hun relatie is gepassioneerd en vol intense momenten, maar ook vol conflicten en onzekerheden. Ze worden geconfronteerd met jaloezie, ontrouw en de druk van de buitenwereld, wat hun relatie op de proef stelt.

'Ik Ook Van Jou' is een roman die de complexiteit van liefde en relaties onderzoekt. Het boek gaat dieper in op thema's als verlangen, seksualiteit, onzekerheid en de zoektocht naar identiteit. Giphart weet deze thema's op een rauwe en eerlijke manier te beschrijven, waardoor de lezers zich kunnen identificeren met de personages en hun emoties.

Het boek is geschreven in een vlotte en toegankelijke stijl, met humoristische en soms provocerende dialogen. Giphart staat bekend om zijn vermogen om alledaagse situaties en menselijke interacties op een levendige en herkenbare manier weer te geven. Dit maakt 'Ik Ook Van Jou' een boek dat zowel vermakelijk als ontroerend is.

Al met al is 'Ik Ook Van Jou' een meeslepende roman over liefde, volwassenheid en de zoektocht naar identiteit. Het boek biedt een eerlijke en realistische kijk op relaties en de uitdagingen die daarmee gepaard gaan. Ronald Giphart weet de lezers te raken met zijn levendige schrijfstijl en zijn vermogen om de complexiteit van menselijke emoties te vangen.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.