A.C.J. de Leeuw - Bedrijfskundige methodologie

Schrijver:
Titel: Bedrijfskundige methodologie
ISBN: 9789023231820
Uitgever: Gorcum B.V., Koninklijke van
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 11,55
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
''Onderzoek dat werkelijk bruikbare resultaten voor managers en bestuurders oplevert komt niet vanzelf tot stand. Daartoe is naast inzet, inspiratie en creativiteit een doordachte, verantwoorde en klantgerichte aanpak vereist. Bedrijfskundige methodologie kan daarbij helpen. Bedrijfskundige methodologie beoogt een effectieve organisatie van wetenschappelijk onderzoek en is daarom ook: werken aan kwaliteit van onderzoek.

Dit boek beschrijft het management van bedrijfskundig onderzoek. Het is geen vervanging voor methodologische handboeken, maar beoogt aan te vullen en een integraal perspectief op bedrijfskundige methodologie aan te bieden.

Met dit standaardwerk werd inmiddels uitgebreide ervaring opgedaan in het onderwijs. In deze op grond van ervaringen herziene editie zet De Leeuw eerst zijn wijze van denken over bedrijfskunde en bedrijfskundig onderzoek helder uiteen. Vervolgens laat hij zien hoe men tot een effectieve probleemstelling kan komen. In het derde deel beschrijft hij hoe onderzoek te managen valt en hoe men op doelmatige wijze hoogwaardige onderzoeksproducten realiseert.

Daarmee is deze zeer bruikbaar gebleken handleiding voor het management van bedrijfskundig onderzoek weer geheel 'up-to-date'.''
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

A.C.J. de Leeuw - Bedrijfskundige methodologie