Claes, Paul - De leeuwerik

Schrijver:
Titel: De leeuwerik
ISBN: 9789023462798
Taal: Nederlands
Uitgever: De Bezige Bij
Bijzonderheden: 2010, paperback, gebruikssporen, naam op voorblad, goed exemplaar
Prijs: € 7,95
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
De Provence in de twaalfde eeuw. Raimon, zoon van een burchtheer, verliest zijn vader en zijn erfdeel. Hij wordt naar de abdij van zijn oom gestuurd. Als hij de vreemde liefhebberij van de abt ontdekt, moet hij voor straf op pelgrimage vertrekken. Onderweg leert hij luit spelen en liedjes maken en wordt hij verliefd op de vrouw van zijn erfvijand. Dan komt hij voor een gruwelijk dilemma te staan: ten strijde trekken tegen zijn eigen moeder of de liefde van zijn leven verraden.

De Leeuwerik speelt in de tijd dat de troubadours de liefde uitvonden. In deze opwindende ridderroman vervlecht Claes op vernuftige wijze de hoofse cultuur met de geschiedenis van de muziek.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Claes, Paul - De leeuwerik Claes, Paul - De leeuwerik