M. van Straten - het Omega 3 Kookboek

Schrijver:
Titel: het Omega 3 Kookboek
ISBN: 9789059562080
Uitgever: Fontaine Uitgevers B.V.
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 4,75
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Omega 3-vetzuren zijn de beste van alle gezonde producten, weten we tegenwoordig allemaal. Omega 3-vetzuren kunnen onze gezondheid helpen verbeteren, de kans op hart- en vaatziekten en diabetes verlagen, helpen ons goed te blijven zien en werken positief op ontstekingsziektes zoals artritis en eczeem, en zijn van belang voor hersenen en zenuwstelsel.
Michael van Straten schreef voor Het Omega 3 kookboek lekkere recepten waarmee het voor iedereen mogelijk zal zijn om de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid binnen te krijgen. Recepten als Makreel op de wijze van Louisiana met pittige aardbeiensaus, Ansjovisvlaai met bosui en Aspergesalade met postelein en ei, en ook vele ontbijtgerechten en desserts maken het eten van omega 3-rijke producten tot een genoegen.

* Dit is het eerste kookboek dat u helpt voldoende van de belangrijke voedingsstof omega 3 op te nemen zonder de eeuwige levertraan of zalm uit blik.
* Met recepten voor vegetariërs, want hoewel vette vis de belangrijkste leverancier van omega 3 vetzuren is, leveren ook sommige zaden en bladgroenten deze belangrijke vetten, zoals postelein en lijnzaad.
* De auteur geeft adviezen over de juiste keuzen _ waarom is verse tonijn beter dan die uit blik, maar zijn sardines uit blik even goed als verse _ en een gids voor de verkrijgbare supplementen en ‘smart producten’.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

M. van Straten - het Omega 3 Kookboek