Joost Zwagerman, N.v.t. - Gimmick!

Schrijver:
Titel: Gimmick!
ISBN: 9789029561556
Uitgever: Singel Uitgevers
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 7,00
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Gimmick! is een roman geschreven door Joost Zwagerman. Het boek speelt zich af in de jaren 80 en volgt de levens van een groep jonge kunstenaars in Amsterdam. Het verhaal draait om de hoofdpersoon Walter van Raamsdonk, een jonge kunstenaar die zijn weg probeert te vinden in de kunstwereld.

Walter is een ambitieuze en gedreven kunstenaar die vastbesloten is om succesvol te worden. Samen met zijn vriendin Riemke en zijn beste vriendin La met wie hij een complexe relatie heeft, probeert hij zijn artistieke visie te realiseren. Ze maken deel uit van een groep kunstenaars die bekend staat als de 'Gimmick-groep', die zich onderscheidt door hun eigenzinnige en provocerende kunstwerken.

Het boek geeft een levendig beeld van het kunstenaarsleven in Amsterdam in de jaren 80. Het beschrijft de ups en downs, de successen en mislukkingen, de vriendschappen en rivaliteiten van de personages. Het laat zien hoe ze worstelen met hun creativiteit, hun identiteit en hun plaats in de kunstwereld.

Gimmick! is een roman die de lezer meesleept in de wereld van de kunst. Het is een boek vol energie, passie en creativiteit. Het laat zien hoe kunstenaars hun eigen weg proberen te vinden in een wereld die vaak onbegrijpelijk en vijandig lijkt. Het boek is geschreven in een levendige en beeldende stijl, waardoor de lezer zich gemakkelijk kan inleven in de personages en hun ervaringen.

Joost Zwagerman weet met Gimmick! een indringend portret te schetsen van een generatie kunstenaars die op zoek is naar erkenning en succes. Hij laat zien hoe kunst kan dienen als een uitlaatklep, een manier om jezelf uit te drukken en je eigen stem te vinden. Het boek is een eerlijke en rauwe weergave van het kunstenaarsbestaan, met al zijn hoogte- en dieptepunten.

Gimmick! is een boek dat zowel kunstliefhebbers als liefhebbers van literatuur zal aanspreken. Het is een roman die je meeneemt in de wereld van de kunst, maar tegelijkertijd ook een universeel verhaal vertelt over ambitie, vriendschap en de zoektocht naar je eigen identiteit. Het is een boek dat je niet snel loslaat en dat je aan het denken zet over de waarde van kunst en de rol ervan in onze samenleving.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Joost Zwagerman, N.v.t. - Gimmick!