Oudsen, H. - Kunst Leerboek Actief 3

Schrijver:
Titel: Kunst Leerboek Actief 3
ISBN: 9789460620782
Uitgever: Oudsen, H.
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 22,40
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
'Kunst-Actief 3 vmbo-GT leerboek is in april 2014 verschenen in een hernieuwde versie. De vaardigheiden die in het examenprogramma beeldende vorming voor vmbo-GL en GT zijn verwoord, zijn uitgangspunt geweest en gerealiseerd in het leer- en werkboek van Kunst-Actief vmbo-GT. De leerstof, die aansluit op de vaardigheden uit het examenprogramma, wordt in Kunst-Actief 3 vmbo-GT aangeboden in zes thema’s.

Marieke Vredeveld van het Carolus Clusius: ''Ik werk sinds 2014 met de vernieuwde methode en ik vind het erg prettig werken!''
De meeste thema’s (dromen, strijd, selfie, bescherming, liefde, vrijheid) zullen de leerlingen zeker aanspreken en wel iets van hun gading bieden, maar kunnen ook aan allerlei taboes raken. Spannend dus. Leiding en begeleiding is daarom onmisbaar.

Kunst-Actief 3 vmbo-GT sluit dus nauw aan bij het examen vmbo-GT, zodat leerlingen enerzijds vertrouwd raken met het uitwerken van een persoonlijke probleemstelling. Elk thematisch hoofdstuk bestaat uit 10 pagina's. Door de oude opzet van elk thema worden de leerlingen op een logische manier door het thema geleid:
- pag. 1 en 2: moodboard met afbeeldingen over het thema:
- pag. 3 en 4: trefwoordenlijst, inleiding, afbeeldingen;
- pag. 5 en 6: thematische toepassing door een kunstenaar;
- pag. 7 en 8: thematische toepassing van ander aspect van het thema.

Door eerst de vragen te maken, verdiepen leerlingen zich in het beeldmateriaal en in de verschillende aspecten het thema. Het is de bedoeling dat ze daarna aan de slag gaan met het uitwerken van hun praktische opdracht. In het leerboek is een model toegevoegd van een procesbeschrijving, zodat leerlingen ook daarmee vertrouwd raken.

In aansluiting op het leerboek verschijnt er ook een werkboek met theorievragen over de afbeeldingen in het leerboek en met per thema toegepaste procesbeschrijvingsmodellen.'
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Oudsen, H. - Kunst Leerboek Actief 3