Saskia van As - Darmklachten

Schrijver:
Titel: Darmklachten
ISBN: 9789082170702
Uitgever: Pumbo.Nl B.V.
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 41,40
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Darmklachten: Onderzoek, Oorzaken en Oplossingen.

Een op de vijf Nedelandse bewoners heeft last van de darm, vaak bestaan de klachten al jaren. In veel gevallen is de diagnose Prikkelbare Darm Syndroom (PDS) gesteld op basis van de symptomen, maar heeft er geen uitvoerig diagnosisch onderzoek plaatsgevonden. Door laboratorium onderzoek van de ontlasting kan men bij de helft van hen een behandelbare aandoening aantonen, een groot deel is met name besmet met darmparasieten.

Dat bij darmklachten niet altijd parasitair onderzoek heeft plaatsgevonden, hangt samen
met het concept dat men darmparasieten vooral in het buitenland opdoet, maar vaak vindt besmetting thuis of op het werk plaats, op school of de peuterspeelzaal.
Andere oorzaken van darmklachten zijn een teveel aan schadelijke bacteriën in de darmen, of gisten zoals candida soorten, ontstekingsreacties van de darmwand, een glutenallergie of een verlaagde weerstand. Onderzoek van de ontlasting speelt een sleutelrol in het opsporen van deze aandoeningen.

'Darmklachten' bespreekt de relatie tussen voeding en darmproblemen. Veel mensen merken dat zij brood en zetmeelrijke producten niet goed verdragen. De menselijke spijsvertering ontwikkelde zich op basis van een paleontisch 'oerdieet' dat in grote mate bestond uit groenten zoals bladgroenten en knollen. Dit voedsel zorgt voor een gezonde darmflora, goede immuniteit van de slijmvliezen, vitaliteit en voorkomt overgewicht. Darmklachten richt zich op oplossingen en praktische afviezen. Plezierig is dat het boek recepten, een menuplanning en een overzicht van natuurlijke producten bevat.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Saskia van As - Darmklachten